Om oss

Velkommen til boakustikk.no

 

Vi er et lite rådgivningsfirma som ble dannet for å veilede akustikere, arkitekter, systeminnredere, entreprenører og andre som er i en prosjekterende rolle for valg av akustiske himlinger, veggabsorbenter og andre løsninger for god akustikk i næringsbygg.

I dag er marginene ofte knappe så det blir et krav at prisene skal holdes så lave som mulig. Samtidig skal kvaliteten være på et såkalt nødvendig nivå.

Med vår 36 år lange erfaring fra både produksjon, rådgivning som leverandør og salg til de utførende aktørene, kan vi nå tilby objektiv veiledning. Du bør således, med vår veiledning, være meget sikker på at du ikke velger hverken unødvendig dyre......eller for dårlige...... produkter til ditt prosjekt.

 

 

RIKTIGE PRODUKTER TIL ETHVERT ANVENDELSESOMRÅDE

Lydmålinger:

Vi kan utføre veiledende lydmålinger; kontrollmålinger av lydnivåer (dB-målinger), måling av etterklangstid og STIPA ( måling av taleforståelighet ). Vi benytter måleinstrumenter Klasse 1 - Norsonic NOR 131.

 

Materialrådgivning:

Basert på erfaring og produktdata veileder vi deg til bruk av riktig akustisk materialvalg til et hvert anvendelsesområde. Viktige elementer er akustisk effekt, mekanisk styrke, rengjørbarhet, fuktresistens og systemanvendelighet. Vi er naturligvis objektive i forhold til produsenter og leverandører. Her kan du spare betydelige summer på riktig valg og du kan samtidig unngå problemer i ettertid på grunn av feil systemvalg.

 

Markedsassistanse:

Vi kan også yte assistanse i forbindelse med analyser av markedet, kartlegging av seriøse aktører innenfor området systeminnredninger og tilrettelegge for et anbefalt, relevant produktsortiment.

 

Foredrag:

Vi holder foredrag og kurs om bygningsakustikk samt valg av riktige materialer og løsninger til ulike anvendelsesområder.

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved