Webdesign

WEBDESIGN

Ønsker du en ny webside kan vi designe, publisere og administrere sidene for deg. En hjemmeside som f.eks. inneholder: Forside - Om oss - Tjenester - Kontakt - Billedgalleri, kan vi sette opp for 3 - 4000 kr. Da er det inkludert opprettelse av sidene på One.com, en meget anerkjent webhost hvor det nesten aldri er noe feil eller nedetid.


One.com er en av de ledende leverandører av webhotell i Europa med mer enn 1000 000 kunder i 149 land og mer enn 270 medarbeidere. One.com var best i test i Netzsiegers sammenligning av webhoteller.


Et bra start-abonnement som inneholder de viktigste elementene du trenger for en fin hjemmeside koster:

100,- kr for opprettelse, 115,- kr for et .no domene og fra 204,- kr/år i leie. Da får du også e-postadresser; f.eks. kontakt@dittdomene.no,  som kan sende all e-post videre til din nåværende, private e-postadresse.


I tillegg kommer som nevnt våre tjenester med design og opprettelse. Dersom du ønsker det kan vi drifte hjemmesiden for deg på timebasis, men du kan når som helst overta denne driften selv.


Du kan selvfølgelig også gjøre alt selv. Bare klikk på One.com-logoen øverst til høyre og kom igang.


Vi kan også utføre fototjenester for deg, ta bilder av dine prosjekter og produkter, redigere og implementere dem på dine hjemmesider.


Under ser du noen eksempler på hjemmesider vi har designet: